Вагітність – про все важливе для майбутніх мам

Павло

0
(0)

Походить від латинського "Паулюс", перекладається як – "маленький" (малюк).

У Біблії Павло – один з апостолів. Здатність Павла до співпереживання залучає до нього багатьох людей, і вони охоче довіряють йому свої таємниці. Спокійний, добрий, вміє відчувати, він нерідко і професію вибирає під стать характером. Схильний до філософствування. Працювати Павло може в будь-якій сфері. Колег по роботі підкуповує своєю скромністю і працьовитістю, надійністю і готовністю підмінити товариша в скрутну хвилину. Свою роботу Павло виконує так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба. Павло не мовчун, хоча і балакучим його навряд чи назвеш.

У спокійному доброзичливому характері Павла немає чогось занадто яскравого й видатного, всі якості знаходяться в гармонії один з одним і навколишнім світом. Він любить дружину, але любов ця тепла і рівна, а не пристрасна і бурхлива, як у інших чоловіків. Допомагає дружині по господарству, але робить це так, щоб кумасі-сусідки не лихословили, що дружина остаточно сіла йому на шию. І пити Павли п'ють, але, як і у всьому іншому, знають міру. Павло ніколи не опиниться від можливості заробити зайвий карбованець, але піде на це лише в тому випадку, якщо додаткова робота не надто порушує розмірений уклад його життя.

Ім'я Павло походить від латинського слова "paulus" – маленький, малий. 5 січня святкують іменини святого Павла Неокесарійського. Відомо, що апостол Павло виступав запеклим противником прихильників вчення Ісуса Христа, брав участь у переслідуваннях християн, опоганював житла праведників, руйнував храми і спалював пергаментні сувої, в яких були описані діяння Спасителя. Але одного разу він почув голос Божий, який запитав його: "Навіщо ти мене переслідуєш?" Павло впав на коліна від страху перед Господом, і тут на нього зійшло одкровення, і він увірував в існування єдиного Бога. Власник цього імені має гострий розум, у нього дуже розвинене почуття відповідальності.

Чи цікавою була стаття?

Натисніть на зірочку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 0 / 5. Підрахунок голосів: 0

Голосів поки немає! Будьте першим, хто оцінить цю статтю.

Exit mobile version