Віра в Бога допомагає завагітніти

Святогірська Божа матірЦя стаття буде цікава тим жінкам, які вірять в Бога і хочуть завагітніти. Деякі пари рік, а хто і кілька років намагаються зачати дитину, а все не виходить, незважаючи на хороші аналізи подружжя. Навколо подруги, знайомі з дітьми, родичі питають, коли ж будуть діти. І це все доставляє біль, адже не будеш кожному скаржитися, що не виходить.

І дійсно, віра в Бога допомагає завагітніти, те, що здається нереальним, збувається.

Історія Марини, 27 років.

Здавалося, що завагітніти – це раз плюнути, але коли перестали з чоловіком охоронятися, вагітність не наступала. Минуло сім місяців, а вагітності немає. Для багатьох це може здатися незначним терміном, але коли чекаєш кожен місяць відсутність менструації, а вона все приходить, дуже засмучуєшся. Ми з чоловіком вирішили поїхати в Святогірську лавру, там є ікона Святогірської Божої матері. Три дні ми там були, я молилася і не тільки їй з цим проханням. Найцікавіше, коли перед поїздкою я була у гінеколога, їй не сподобалася моя матка і лівий яєчник. І тут я заходжу в церкву до ікони Божої матері, і починає у мене боліти лівий яєчник, я ледве стою, а коли виходжу, болю немає. Так було всі дні перебування. Я дуже просила про обдарування нам діток. У цей місяць я завагітніла. УЗД показало, що у нас двійня і здоровий лівий яєчник. Тільки ще важливий момент, необхідно відразу ж подякувати за такий подарунок Богу і святому, який за вас молився, сповідатися і причаститися.

Подібних історій можна написати дюжину, головне віра в Бога допомагає завагітніти! Відразу виникає питання: кому молитися, куди їхати. Все дуже просто, молитися можете Богу, Божої матері, Миколі Угоднику, будь-якому святому, до якого лежить душа. Наприклад, коли жінка молиться святому Роману, то після народження називає сина Романом.

Якщо є бажання, можна їхати в лаври, монастирі, є пари, які їздять до Єрусалиму. Святих місць багато, але Бог один. Він може почути жінку і в звичайній церкві. Навіть вдома перед іконами можна молитися, просто не виставляти це напоказ.

Головне, щоб молитва була від душі, щира, варто подумати і про спосіб життя, про чистоту помислів і вірити. Немає ніяких інструкцій, що помолившись два місяці, бажання здійсниться. Це дуже індивідуально, шляхи Господні несповідимі.

Звичайно, лікарів ніхто не відміняв, якщо є венеричне захворювання, то його потрібно лікувати. Віра в Бога при плануванні вагітності це не запасний аеродром, це має йти паралельно і навіть незалежно від гінеколога. Тут важливий здоровий глузд. Жінка, у якої немає матки, народити не може, але вона може усиновити дитину.

Хочеться, щоб сім’ї були міцними, а в кожному домі лунав дитячий сміх. “Шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам”.

Поділитися в...

Вас може зацікавити...